where to go in bodrum
HAKKIMIZDA BODRUMDA NEREYE GİDİLİR BODRUM OTELLERİ BODRUM MÜZESİ DERGİLERİMİZE REKLAM VERİN İLETİŞİM ANA SAYFA
Bodrumlife Sayı 20 Ağustos 2011 Tüm Yazı ve Haberler
Çimentepe Restaurant Yalıkavak'ta Balık Restaurantı
Müfit Karzek ve Engin Dalyancı'nın 'Duet' isimli sergisi Havana Beach Club'te
Bodrum Gece Hayatının yeni buluşma noktası The Primetime
O.Gönenc'in kitabı Bodrum'da Yeniden yeni baskısıyla satışa çıktı
Uluslarası Bodrum Tango Festivali'nin İkincisi bu yıl 21-31 Temmuz tarihleri arasında düzenleniyor.
Bodrum'un yanıbaşında bir vaha Dereköy
Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesi Açıldı
'Herşey Dahil' Bodrum'lu turizmci Alpaslan Işık'ın otelcilik anıları kitaplaştı
Ressam Yusuf Tarım Kuyum Tasarımcısı Cem Özakman ikilisinin yeni mekanı No:107
Begonvil
Sina Hotel Torba
Farilya Çiftliği, Gündoğan'da ormanlar, yeşillikler içine gizlenmiş keşfedilmeyi bekliyor.
Grand Yazıcı Bodrum Hotel & Spa
Festivaller Devam Ediyor
Çimentepe Restaurant Yalıkavak'ta Balık Restaurantı


Bu Yazı Bodrumlife Sayı 20 Ağustos 2011 tarihli dergide yayınlanmıştır.

Siz de balık yemek için Yalıkavak’ı seçenlerdenseniz
Çimentepe’yi mutlaka biliyorsunuzdur. Deniz kıyısındaki balık lokantalarının sıralandığı o güzel yolun sonunda, denize ve koya tepeden bakan bir yerde kuruludur.
Manzarasına doyum olmaz. 1979 yılından beri yaz kış oradadır Çimentepe, yazın da kışın da geleni gideni boldur. İsim yapmıştır Bodrum’da ve Bodrum’a dışarıdan gelenler arasında.
Dededen toruna, babadan oğula devreden bir hizmet anlayışı Çimentepe’yi Çimentepe yapan önemli bir etken. şžimdi işletmenin başında olan Yamaç Çetin görevi babası Ali Çetin’den devralmış, o da kendi babasından. Yamaç Çetin “bu mutfakta büyüdüm ben, aşçıların garsonların arasında, lezzetten anlarım, bu işleri iyi bilirim” diyor.
Oturmuş bir hizmet ve servis anlayışını damak tadıyla, kendine has yöresel mezelerle, balığın en hasıyla zenginleştiren bir anlayış, gelenlerin Çimentepe’den memnun ayrılmasını sağlıyor. Balık deyince Çimentepe akla geliyor, Çimentepe deyince de balık…
Aşçıbaşı Kahraman Usta’nın kendine özgü usulle hazırladığı ve çok beğenilen; deniz ürünleri buğulama, kalamar dolma, kalamar yumurtası ızgara, ahtapot ızgara ve kalamar şiş gibi spesiyalleri ve mezeleri Çimentepe’ye gittiğinizde mutlaka tatmanızı önereceğimiz lezzetler...

 

Çimentepe Restaurant  Gerişaltı Mevkii Yalıkavak ) (0252) 385 42 37 (0252) 385 25 58 www.cimenteperestaurant.com


Bu konu 1809 kez izlenmiştir